Welkom

Welkom bij de Online Help van Proteus.

 

U vindt hier informatie over de werking van Proteus. De verschillende onderwerpen zijn via het menu aan de linkerkant van het scherm of via de zoekfunctie te vinden.

 

Opmerking vooraf

ECI Software Solutions BV heeft de grootste zorgvuldigheid betracht bij het vervaardigen van deze Online Help. ECI Software Solutions BV spant zich in de inhoud ervan regelmatig aan te vullen en up-to-date te houden. De verstrekte informatie kan daarom, zonder nadere berichtgeving, te allen tijde worden gewijzigd.

 

Schermafbeeldingen kunnen afwijken van de situatie bij de gebruiker omdat de getoonde informatie mede afhankelijk is van de gebruikte modules. Daarnaast is Proteus continu in ontwikkeling, waardoor de schermafbeeldingen niet meer actueel zouden kunnen zijn.

 

In Proteus 2021R3 is bijvoorbeeld de menustructuur enigszins gewijzigd.

  • Een aantal submenupunten van de menupunten Relatiebeheer, Artikelbeheer, Financieel en Productie zijn verplaatst naar het menupunt Definities.

  • Het menupunt Dimensies is verplaatst van Artikelbeheer naar Beheer.

 

ECI Software Solutions BV is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie, al dan niet via het internet alsmede technische storingen.

 

 

Proteus Systems beschikt over een online kennisbank met daarin artikelen over Proteus, Imos en Alphacam. Deze informatie helpt u vaak snel aan een antwoord op uw vraag. Heeft u een geldig onderhoudscontract en komt u er toch niet uit? Bieden de key-users binnen uw bedrijf ook geen passend antwoord? Schroom dan niet om contact met onze helpdesk op te nemen.